DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипка Г. А., Найдіч-
dc.date.accessioned2024-08-22T11:14:51Z-
dc.date.available2024-08-22T11:14:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСкрипка Г. А., Найдіч О. В. Аналіз діастазного числа меду різного ботанічного походження. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 376-380.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844-
dc.description.abstractБджолиному меду притаманна багатогранна ферментна система (діастаза (амілаза), інвертаза (сахараза), каталаза, оксидаза, фосфатаза та ін.), яка бере активну участь у формуванні цього продукту. У ветеринарно-санітарному інспектуванні меду особливе місце відведено діастазі. Метою роботи було визначити діастазне число меду різного ботанічного походження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПоліський національний університетuk_UA
dc.subjectдіастазне число, мед, ботанічне походженняuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ ДІАСТАЗНОГО ЧИСЛА МЕДУ РІЗНОГО БОТАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка Г. А., Найдіч .pdf613,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.