Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипка Г. А., Найдіч | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T11:14:51Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T11:14:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Скрипка Г. А., Найдіч О. В. Аналіз діастазного числа меду різного ботанічного походження. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 376-380. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844 | - |
dc.description.abstract | Бджолиному меду притаманна багатогранна ферментна система (діастаза (амілаза), інвертаза (сахараза), каталаза, оксидаза, фосфатаза та ін.), яка бере активну участь у формуванні цього продукту. У ветеринарно-санітарному інспектуванні меду особливе місце відведено діастазі. Метою роботи було визначити діастазне число меду різного ботанічного походження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Поліський національний університет | uk_UA |
dc.subject | діастазне число, мед, ботанічне походження | uk_UA |
dc.title | АНАЛІЗ ДІАСТАЗНОГО ЧИСЛА МЕДУ РІЗНОГО БОТАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Скрипка Галина Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скрипка Г. А., Найдіч .pdf | 613,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.