Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713
Title: | ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ МЕДУ БДЖОЛИНОГО, ЯКИЙ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКУ «ЧЕРЕМУШКИ» МІСТА ОДЕСИ |
Authors: | Філіпська А. В., Скрипка Г. А. |
Keywords: | показники якості, мед бджолиний, ринок «Черемушки» м. Одеси, безпечна продукція |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Abstract: | Мед є солодким продуктом, отриманим завдяки діяльності медоносних бджіл. Він містить багато корисних компонентів: глюкозу та фруктозу, ферменти, вітаміни, амінокислоти, мікро- та мікроелементи і навіть природні антибіотики. Завдяки такому складу цей продукт цінується не тільки звичайними людьми, а й виробниками різних видів продукції. Наразі існує доволі велике питання щодо забезпечення якісною та безпечною продукцією споживача, в тому числі і продуктами бджільництва. Метою нашого дослідження було визначення таких показників якості меду натурального, як діастазне число та вміст інвертованого цукру. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713 |
Appears in Collections: | Скрипка Галина Андріївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези Скрипка Філіаська.pdf | 390,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.