DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713
Title: ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ МЕДУ БДЖОЛИНОГО, ЯКИЙ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКУ «ЧЕРЕМУШКИ» МІСТА ОДЕСИ
Authors: Філіпська А. В., Скрипка Г. А.
Keywords: показники якості, мед бджолиний, ринок «Черемушки» м. Одеси, безпечна продукція
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Abstract: Мед є солодким продуктом, отриманим завдяки діяльності медоносних бджіл. Він містить багато корисних компонентів: глюкозу та фруктозу, ферменти, вітаміни, амінокислоти, мікро- та мікроелементи і навіть природні антибіотики. Завдяки такому складу цей продукт цінується не тільки звичайними людьми, а й виробниками різних видів продукції. Наразі існує доволі велике питання щодо забезпечення якісною та безпечною продукцією споживача, в тому числі і продуктами бджільництва. Метою нашого дослідження було визначення таких показників якості меду натурального, як діастазне число та вміст інвертованого цукру.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713
Appears in Collections:Скрипка Галина Андріївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Скрипка Філіаська.pdf390,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.