DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФіліпська А. В., Скрипка Г. А.-
dc.date.accessioned2024-08-08T12:07:50Z-
dc.date.available2024-08-08T12:07:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713-
dc.description.abstractМед є солодким продуктом, отриманим завдяки діяльності медоносних бджіл. Він містить багато корисних компонентів: глюкозу та фруктозу, ферменти, вітаміни, амінокислоти, мікро- та мікроелементи і навіть природні антибіотики. Завдяки такому складу цей продукт цінується не тільки звичайними людьми, а й виробниками різних видів продукції. Наразі існує доволі велике питання щодо забезпечення якісною та безпечною продукцією споживача, в тому числі і продуктами бджільництва. Метою нашого дослідження було визначення таких показників якості меду натурального, як діастазне число та вміст інвертованого цукру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпоказники якості, мед бджолиний, ринок «Черемушки» м. Одеси, безпечна продукціяuk_UA
dc.titleПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ МЕДУ БДЖОЛИНОГО, ЯКИЙ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКУ «ЧЕРЕМУШКИ» МІСТА ОДЕСИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Скрипка Філіаська.pdf390,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.