Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713| Назва: | ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ МЕДУ БДЖОЛИНОГО, ЯКИЙ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКУ «ЧЕРЕМУШКИ» МІСТА ОДЕСИ |
| Автори: | Філіпська А. В., Скрипка Г. А. |
| Теми: | показники якості, мед бджолиний, ринок «Черемушки» м. Одеси, безпечна продукція |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Короткий огляд (реферат): | Мед є солодким продуктом, отриманим завдяки діяльності медоносних бджіл. Він містить багато корисних компонентів: глюкозу та фруктозу, ферменти, вітаміни, амінокислоти, мікро- та мікроелементи і навіть природні антибіотики. Завдяки такому складу цей продукт цінується не тільки звичайними людьми, а й виробниками різних видів продукції. Наразі існує доволі велике питання щодо забезпечення якісною та безпечною продукцією споживача, в тому числі і продуктами бджільництва. Метою нашого дослідження було визначення таких показників якості меду натурального, як діастазне число та вміст інвертованого цукру. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713 |
| Розташовується у зібраннях: | Скрипка Галина Андріївна |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези Скрипка Філіаська.pdf | 390,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.