DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342
Назва: PECULIARITIES OF DETERMINING THE COST OF PRODUCTION AT AGRICULTURAL ENTERPRISES
Автори: 
Tsymbal N.
Теми: cost of production, agricultural enterprises, food products
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 657.474.5:631.1 Tsymbal N. Peculiarities of determining the cost of production at agricultural enterprises. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 634-637.
Короткий огляд (реферат): Agriculture is one of the most important branches of material production, which provides the population with food products, and industry with raw materials. It significantly affects the well-being of the people in general. Thanks to the development of society and technology, agriculture is organized in such a way that it is able not only to grow food products, but also became an important component of the system of export relations of Ukraine with the world.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tsymbal N..pdf799,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.