Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342
Назва: | PECULIARITIES OF DETERMINING THE COST OF PRODUCTION AT AGRICULTURAL ENTERPRISES |
Автори: | Tsymbal N. |
Теми: | cost of production, agricultural enterprises, food products |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | UDC 657.474.5:631.1 Tsymbal N. Peculiarities of determining the cost of production at agricultural enterprises. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 634-637. |
Короткий огляд (реферат): | Agriculture is one of the most important branches of material production, which provides the population with food products, and industry with raw materials. It significantly affects the well-being of the people in general. Thanks to the development of society and technology, agriculture is organized in such a way that it is able not only to grow food products, but also became an important component of the system of export relations of Ukraine with the world. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tsymbal N..pdf | 799,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.