DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorTsymbal N.-
dc.date.accessioned2024-03-25T10:34:58Z-
dc.date.available2024-03-25T10:34:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationUDC 657.474.5:631.1 Tsymbal N. Peculiarities of determining the cost of production at agricultural enterprises. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 634-637.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342-
dc.description.abstractAgriculture is one of the most important branches of material production, which provides the population with food products, and industry with raw materials. It significantly affects the well-being of the people in general. Thanks to the development of society and technology, agriculture is organized in such a way that it is able not only to grow food products, but also became an important component of the system of export relations of Ukraine with the world.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectcost of production, agricultural enterprises, food productsuk_UA
dc.titlePECULIARITIES OF DETERMINING THE COST OF PRODUCTION AT AGRICULTURAL ENTERPRISESuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tsymbal N..pdf799,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.