DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПередеренко О., Пушкар Т. Д.-
dc.date.accessioned2024-02-27T13:36:10Z-
dc.date.available2024-02-27T13:36:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.9:637.11 Передеренко О., Пушкар Т. Д. Гігієна доїння корів. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 245-247.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4267-
dc.description.abstractНа даний час, через зростання екологічних проблем і зростання бактеріальних і вірусних захворювань, заходи безпеки харчових продуктів для захисту здоров'я тварин стали незамінними. Захист здоров’я тварин залежить від здорових умов навколишнього середовища та належних гігієнічних і дезінфекційних санітарних заходів. Європейський Союз підкреслює його важливість. Термін «безпека харчових продуктів від ферми до столу» визначається як комплекс заходів, вжитих для усунення фізичної, хімічної, біологічної та всіх видів шкоди, яка може бути присутня у харчових продуктах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгігієна доїння, корови, безпека харчових продуктів, захист здоров'я тваринuk_UA
dc.titleГІГІЄНА ДОЇННЯ КОРІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пушкар Т. Д..pdf610,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.