DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4261
Title: ВПЛИВ ВМІСТУ СИРОГО ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ І ТОВЩИНУ ШПИКУ
Authors: Гарматюк К. В.
Keywords: вміст сирого протеїну, раціон свиней, відгодівельні якості, товщина шпику
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 636.4.082 Гарматюк К. В. Вплив вмісту сирого протеїну в раціоні свиней на відгодівельні якості і товщину шпику. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 194-196.
Abstract: Вплив вмісту сирого протеїну в раціоні свиней на їх відгодівельні якості та товщину шпику є важливою проблемою в галузі свинарства. Ця проблема стосується балансу між витратами на рік, здоров’ям та продуктивністю свиней. Встановлення належного рівня сирого протеїну в раціоні є завданням для свинарів і потребує подальших досліджень та розробки оптимальних стратегій годівлі свиней. Мета роботи. Визначити оптимальний рівень сирого протеїну в раціоні свиней для досягнення максимального приросту маси тіла і відгодівельних якостей без значного відкладання жиру та зниження якості м’яса в умовах півдня України.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4261
Appears in Collections:Гарматюк Катерина Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гарматюк К..pdf557,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.