DSpace logo

Гарматюк Катерина Володимирівна Головна зібрання

Logo
Наукові праці, статті із збірників, журналів

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023ВПЛИВ ВМІСТУ СИРОГО ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ І ТОВЩИНУ ШПИКУГарматюк К. В.
2023СВИНАРСТВО УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ – ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯГарматюк К. В.
2023ВИРОЩУВАННЯ СВИНЕЙ З УРАХУВАННЯМ СТАТЕВОГО ДИМОРФІЗМУГарматюк К. В.
2021АКТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИГарматюк К. В.
2020ASSESSMENT OF THE QUALITY OF MODERN COMMERCIAL PORK PRODUCTSGarmatyk K.,Susol R., Broshkov М., Danchuk О., Panikar Ih., Susol L., .; Гарматюк К.В., Сусол Р.Л., Брошков М.М., Данчук О.В., Панікар І.І., Сусол Л.О.,
2020ДИНАМІКА ЗМІН ЖИВОЇ МАСИ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ ТА РОЗВИТКУ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯГарматюк К., Сусол Р., Ткаченко І.; Garmatyuk K., Susol R., Tkachenko I.
2019ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ПРИ ПОЄДНАННІ СВИНЕЙ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИГарматюк К. В.; Garmatiuk K.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 7 з 7