DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4261
Назва: ВПЛИВ ВМІСТУ СИРОГО ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ І ТОВЩИНУ ШПИКУ
Автори: Гарматюк К. В.
Теми: вміст сирого протеїну, раціон свиней, відгодівельні якості, товщина шпику
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.4.082 Гарматюк К. В. Вплив вмісту сирого протеїну в раціоні свиней на відгодівельні якості і товщину шпику. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 194-196.
Короткий огляд (реферат): Вплив вмісту сирого протеїну в раціоні свиней на їх відгодівельні якості та товщину шпику є важливою проблемою в галузі свинарства. Ця проблема стосується балансу між витратами на рік, здоров’ям та продуктивністю свиней. Встановлення належного рівня сирого протеїну в раціоні є завданням для свинарів і потребує подальших досліджень та розробки оптимальних стратегій годівлі свиней. Мета роботи. Визначити оптимальний рівень сирого протеїну в раціоні свиней для досягнення максимального приросту маси тіла і відгодівельних якостей без значного відкладання жиру та зниження якості м’яса в умовах півдня України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4261
Розташовується у зібраннях:Гарматюк Катерина Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гарматюк К..pdf557,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.