Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4261
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарматюк К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-22T13:03:41Z | - |
dc.date.available | 2024-02-22T13:03:41Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.4.082 Гарматюк К. В. Вплив вмісту сирого протеїну в раціоні свиней на відгодівельні якості і товщину шпику. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 194-196. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4261 | - |
dc.description.abstract | Вплив вмісту сирого протеїну в раціоні свиней на їх відгодівельні якості та товщину шпику є важливою проблемою в галузі свинарства. Ця проблема стосується балансу між витратами на рік, здоров’ям та продуктивністю свиней. Встановлення належного рівня сирого протеїну в раціоні є завданням для свинарів і потребує подальших досліджень та розробки оптимальних стратегій годівлі свиней. Мета роботи. Визначити оптимальний рівень сирого протеїну в раціоні свиней для досягнення максимального приросту маси тіла і відгодівельних якостей без значного відкладання жиру та зниження якості м’яса в умовах півдня України. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | вміст сирого протеїну, раціон свиней, відгодівельні якості, товщина шпику | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ ВМІСТУ СИРОГО ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ І ТОВЩИНУ ШПИКУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Гарматюк Катерина Володимирівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гарматюк К..pdf | 557,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.