DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4255
Назва: МОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ РИНКАХ М. ОДЕСИ
Автори: Урсакі О. О., Півень О. Т.
Теми: моніторинг, якісні показники, сир кисломолочний, агропродовольчі ринки м. Одеси
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09:614.31:637.3(477.74-20) Урсакі О. О., Півень О. Т. Моніторинг окремих якісних показників сиру кисломолочного, що реалізується на агропродовольчих ринках м. Одеси. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 144-146.
Короткий огляд (реферат): Молоко та молочні продукти є одними з найулюбленіших серед населення усього світу. Вони мають добрі смакові властивості та містять ряд поживних та необхідних організму людини речовини. На їх долю приходить значна частка щоденних раціонів. Серед молочних продуктів особливе місце посідає сир кисломолочний, причому більше цінується споживачами продукт саме домашнього виробництва, через більшу натуральність, енергетичну та харчову цінність. Метою нашої роботи було дослідити основні показники якості сиру кисломолочного домашнього виробництва, який надходить для реалізації на агропродовольчі ринки м. Одеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4255
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень.pdf644,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.