Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4255
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Урсакі О. О., Півень О. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-22T11:07:30Z | - |
dc.date.available | 2024-02-22T11:07:30Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.09:614.31:637.3(477.74-20) Урсакі О. О., Півень О. Т. Моніторинг окремих якісних показників сиру кисломолочного, що реалізується на агропродовольчих ринках м. Одеси. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 144-146. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4255 | - |
dc.description.abstract | Молоко та молочні продукти є одними з найулюбленіших серед населення усього світу. Вони мають добрі смакові властивості та містять ряд поживних та необхідних організму людини речовини. На їх долю приходить значна частка щоденних раціонів. Серед молочних продуктів особливе місце посідає сир кисломолочний, причому більше цінується споживачами продукт саме домашнього виробництва, через більшу натуральність, енергетичну та харчову цінність. Метою нашої роботи було дослідити основні показники якості сиру кисломолочного домашнього виробництва, який надходить для реалізації на агропродовольчі ринки м. Одеси. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | моніторинг, якісні показники, сир кисломолочний, агропродовольчі ринки м. Одеси | uk_UA |
dc.title | МОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ РИНКАХ М. ОДЕСИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Півень.pdf | 644,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.