DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4255
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУрсакі О. О., Півень О. Т.-
dc.date.accessioned2024-02-22T11:07:30Z-
dc.date.available2024-02-22T11:07:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.31:637.3(477.74-20) Урсакі О. О., Півень О. Т. Моніторинг окремих якісних показників сиру кисломолочного, що реалізується на агропродовольчих ринках м. Одеси. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 144-146.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4255-
dc.description.abstractМолоко та молочні продукти є одними з найулюбленіших серед населення усього світу. Вони мають добрі смакові властивості та містять ряд поживних та необхідних організму людини речовини. На їх долю приходить значна частка щоденних раціонів. Серед молочних продуктів особливе місце посідає сир кисломолочний, причому більше цінується споживачами продукт саме домашнього виробництва, через більшу натуральність, енергетичну та харчову цінність. Метою нашої роботи було дослідити основні показники якості сиру кисломолочного домашнього виробництва, який надходить для реалізації на агропродовольчі ринки м. Одеси.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмоніторинг, якісні показники, сир кисломолочний, агропродовольчі ринки м. Одесиuk_UA
dc.titleМОНІТОРИНГ ОКРЕМИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ РИНКАХ М. ОДЕСИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Півень.pdf644,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.