DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Назва: ДИДЖИТАЛІЗАЦІЯ В СИСТЕМІ ІННОВАЦІЙНОГО МАРКЕТИНГУ В СУЧАСНОМУ БІЗНЕСІ
Автори: 
Грекова Т. М., Бородай І. В.
Теми: диджиталізація, інноваційний маркетинг, сучасний бізнес
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Грекова Т. М., Бородай І. В. Диджиталізація в системі інноваційного маркетингу в сучасному бізнесі. Браславські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри: зб. мат-лів І Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса. 1 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023.С. 33-36.
Короткий огляд (реферат): Сучасний бізнес в усіх галузях економіки постійно стикається з новими викликами та можливостями в контексті цифрового та диджиталізованого світу. Диджиталізація вимагає від підприємств адаптації та інновацій у маркетингових стратегіях для збереження конкурентних переваг та розвитку. Інноваційний маркетинг визначається як процес впровадження нових ідей та стратегій для досягнення конкурентних переваг. В контексті диджиталізації, інновації у маркетингу стають ключовими, оскільки вони допомагають підприємствам адаптуватися до нових реалій цифрового світу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грекова, Бородай.pdf684,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.