DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4197
Назва: СВИНАРСТВО УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ – ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ
Автори: Гарматюк К. В.
Теми: свинарство, Україна, умови війни, зниження виробництва свинини
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.4"364" Гарматюк К. В. Свинарство України в умовах війни – проблеми та шляхи вирішення. Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 29-30 червня 2023 р.) / ОДАУ. Одеса, 2023. С. 46-49.
Короткий огляд (реферат): Війна негативно впливає на економіку країни, що має прямий вплив на свинарство. Зниження виробництва, зруйновані ферми, збитки у військовій зоні та втрати усіх видів інфраструктури створюють серйозні перешкоди для розвитку свинарства. Втрата земель та обмежений доступ до ресурсів необхідних для вирощування кормів для свиней призвели до обмеженого доступу до таких ресурсів як вода та зменшення площі земель під вирощування кормів для свиней. Ситуації в деяких регіонах країни призвели до втрати тварин та зниження виробництва свинини, оскільки відбувалося знищення свинарників, порушувалися нормальні режими годівлі, догляду та медичного обслуговування тварин, втрачалися ринки збуту. Як наслідок, склалася досить нестабільна ситуація на ринку – нестабільність ринку збуту, обсяг виробництва зменшився щонайменше на 10%, підвищилася ціна. Мета роботи. Визначити основні проблеми з якими стикається галузь свинарства в умовах війни та визначити найбільш оптимальні шляхи подальшого розвитку свинарства в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4197
Розташовується у зібраннях:Гарматюк Катерина Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гарматюк К..pdf739,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.