DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПушкар Т. Д., Євстігнеєва Б. А., Антонік І. І.-
dc.date.accessioned2023-09-14T08:45:15Z-
dc.date.available2023-09-14T08:45:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК:636.09:614.31:617.12 Пушкар Т. Д., Євстігнеєва Б. А., Антонік І. І. Визначення мікробного обсіменіння молока. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С. 123-125.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3986-
dc.description.abstractМолоко в харчуванні людини має ключове значення, оскільки містить увесь спектр поживних речовин. Через порушення санітарно-гігієнічних умов виробництва молока відбувається його мікробне обсіменіння й механічне забруднення, що призводить до його псування. Обробку вим’я корів перед доїнням дослідної групи проводили засобом по догляду за вименем «Дезпротект-К». Мікробне обсіменіння молока після обробки молочної залози становило 128,7±29,2 тис. КУО/см3 . Санітарна обробка молочної залози забезпечує належний санітарний стан дійок виміні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолоко, мікробне обсіменіння, вим’я, якістьuk_UA
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБНОГО ОБСІМЕНІННЯ МОЛОКАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Пушкар Тетяна Дмитріївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пушкар Т.Д..pdf604,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.