DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983
Title: СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЕРЕПЕЛИНИХ ЯЄЦЬ
Authors: Ясько В. М., Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ахієзер В. Є.
Keywords: перепелині яйця, якість, конкурентноспроможність, споживна цінність, дефекти, індекс жовтка
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 637.4:598.261.7 Ясько В. М., Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ахієзер В. Є. Споживні властивості перепелиних яєць. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С. 105-106.
Abstract: Перепелині яйця є невід’ємною частиною споживчого кошику. До певного часу підприємці не мали довіри до цього виду бізнесу, а споживачі до продукту[1,2]. Перепелині яйця, за своїми властивостями, сьогодні, займають одне з важливих місць у харчуванні людини. Вони містять багато життєво необхідних поживних та біологічно активних речовин, які перебувають в оптимальному співвідношенні (жири, білки, мінеральні речовини та вітаміни). При цьому ступінь їх засвоєння організмом людини складає 96-98%. Наукові дослідження, спрямовані в першу чергу на вивчення технологічних властивостей перепелиних яєць в залежності від їх строків знеення, та оптимального терміну використання.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983
Appears in Collections:Ясько Валентина Михайлівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ясько В.М..pdf437,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.