Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ясько В. М., Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ахієзер В. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-14T08:31:29Z | - |
dc.date.available | 2023-09-14T08:31:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 637.4:598.261.7 Ясько В. М., Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ахієзер В. Є. Споживні властивості перепелиних яєць. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С. 105-106. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983 | - |
dc.description.abstract | Перепелині яйця є невід’ємною частиною споживчого кошику. До певного часу підприємці не мали довіри до цього виду бізнесу, а споживачі до продукту[1,2]. Перепелині яйця, за своїми властивостями, сьогодні, займають одне з важливих місць у харчуванні людини. Вони містять багато життєво необхідних поживних та біологічно активних речовин, які перебувають в оптимальному співвідношенні (жири, білки, мінеральні речовини та вітаміни). При цьому ступінь їх засвоєння організмом людини складає 96-98%. Наукові дослідження, спрямовані в першу чергу на вивчення технологічних властивостей перепелиних яєць в залежності від їх строків знеення, та оптимального терміну використання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | перепелині яйця, якість, конкурентноспроможність, споживна цінність, дефекти, індекс жовтка | uk_UA |
dc.title | СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЕРЕПЕЛИНИХ ЯЄЦЬ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Ясько Валентина Михайлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ясько В.М..pdf | 437,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.