DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983
Назва: СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЕРЕПЕЛИНИХ ЯЄЦЬ
Автори: Ясько В. М., Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ахієзер В. Є.
Теми: перепелині яйця, якість, конкурентноспроможність, споживна цінність, дефекти, індекс жовтка
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 637.4:598.261.7 Ясько В. М., Кірович Н. О., Найдіч О. В., Ахієзер В. Є. Споживні властивості перепелиних яєць. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С. 105-106.
Короткий огляд (реферат): Перепелині яйця є невід’ємною частиною споживчого кошику. До певного часу підприємці не мали довіри до цього виду бізнесу, а споживачі до продукту[1,2]. Перепелині яйця, за своїми властивостями, сьогодні, займають одне з важливих місць у харчуванні людини. Вони містять багато життєво необхідних поживних та біологічно активних речовин, які перебувають в оптимальному співвідношенні (жири, білки, мінеральні речовини та вітаміни). При цьому ступінь їх засвоєння організмом людини складає 96-98%. Наукові дослідження, спрямовані в першу чергу на вивчення технологічних властивостей перепелиних яєць в залежності від їх строків знеення, та оптимального терміну використання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983
Розташовується у зібраннях:Ясько Валентина Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ясько В.М..pdf437,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.