Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Назва: | ПЕРЕРОБКА МОЛОКА: РЕАЛІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ |
Автори: | Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А. |
Теми: | молочна продукція, скотарство, якість |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 637.13 Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А. Переробка молока: реалії та можливості. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.41-46. |
Короткий огляд (реферат): | Зменшення обсягів виробництва молочної сировини призвело до скорочення промислового виробництва усіх видів молочних продуктів і погіршенню їх якості. Без державної підтримки і фінансування молочного скотарства не можливий розвиток молокопереробної галузі у перспективі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970 |
Розташовується у зібраннях: | Кірович Наталія Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кірович Н..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.