DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А.-
dc.date.accessioned2023-09-13T08:52:23Z-
dc.date.available2023-09-13T08:52:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 637.13 Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А. Переробка молока: реалії та можливості. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.41-46.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970-
dc.description.abstractЗменшення обсягів виробництва молочної сировини призвело до скорочення промислового виробництва усіх видів молочних продуктів і погіршенню їх якості. Без державної підтримки і фінансування молочного скотарства не можливий розвиток молокопереробної галузі у перспективі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочна продукція, скотарство, якістьuk_UA
dc.titleПЕРЕРОБКА МОЛОКА: РЕАЛІЇ ТА МОЖЛИВОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірович Н..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.