DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Title: ПЕРЕРОБКА МОЛОКА: РЕАЛІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ
Authors: Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А.
Keywords: молочна продукція, скотарство, якість
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 637.13 Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А. Переробка молока: реалії та можливості. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.41-46.
Abstract: Зменшення обсягів виробництва молочної сировини призвело до скорочення промислового виробництва усіх видів молочних продуктів і погіршенню їх якості. Без державної підтримки і фінансування молочного скотарства не можливий розвиток молокопереробної галузі у перспективі.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Appears in Collections:Кірович Наталія Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кірович Н..pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.