Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Title: | ПЕРЕРОБКА МОЛОКА: РЕАЛІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ |
Authors: | Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А. |
Keywords: | молочна продукція, скотарство, якість |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 637.13 Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А. Переробка молока: реалії та можливості. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.41-46. |
Abstract: | Зменшення обсягів виробництва молочної сировини призвело до скорочення промислового виробництва усіх видів молочних продуктів і погіршенню їх якості. Без державної підтримки і фінансування молочного скотарства не можливий розвиток молокопереробної галузі у перспективі. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970 |
Appears in Collections: | Кірович Наталія Олександрівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кірович Н..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.