DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Назва: ПЕРЕРОБКА МОЛОКА: РЕАЛІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ
Автори: Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А.
Теми: молочна продукція, скотарство, якість
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 637.13 Кірович Н. О., Ясько В. М., Найдіч О. В., Елфеел А. А. А. Переробка молока: реалії та можливості. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.41-46.
Короткий огляд (реферат): Зменшення обсягів виробництва молочної сировини призвело до скорочення промислового виробництва усіх видів молочних продуктів і погіршенню їх якості. Без державної підтримки і фінансування молочного скотарства не можливий розвиток молокопереробної галузі у перспективі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3970
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірович Н..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.