DSpace logo

Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 4441-4450 зі 4470 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019ІННОВАЦІЙНІ РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ – ШЛЯХ ДО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВШевченко А. А., Кобилянський А. П.
2021ІТ-ТЕХНОЛОГІЇ В РОСЛИННИЦТВІШевченко А. А., Конопельська О. В.
2020ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВАШевченко А. А, Волчанова Х. М.
2024Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компонента «Педагогіка вищої школи»Самуйлік М., Чебан О.
2020ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МОЛОЧНОМУ СКОТАРСТВІШевченко А. А, Блашко М. В.
2020УДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ АГРАРНОГО ПІДПРИЄМСТВАШевченко А. А., Кулаксиз Н. Д.
2020ТЕХНОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК ФАКТОР ПОКРАЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯШевченко А. А, Кормільцева В. В.
2021CLUSTER ASSESSMENT OF THE DEVELOPMENT RESULTS IN THE MARKET OF INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIESBaldzhy M.D.; Балджи М. Д.
2024УПРАВЛІННЯ ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПРИ ВПРОВАДЖЕННІ ІННОВАЦІЙБалджи М. Д., Райчева Л. І.; Baldzhy M., Raicheva L.
2024ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ ВИЗНАЧЕНЬ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІБалджи М. Д., Райчева Л. І.; Baldzhy M., Raicheva L.