Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4895
Назва: | ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА |
Автори: | Шевченко А. А, Волчанова Х. М. |
Теми: | інтенсивні технології, виробництво, продукція тваринництва |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | УДК 631.158:637(075.8) Шевченко А. А, Волчанова Х. М. Інтенсивні технології виробництва продукції тваринництва. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 квітня 2020 р.). Полтава, 2020. С. 16-18. |
Короткий огляд (реферат): | Для забезпечення нормальної життєдіяльності суспільство повинно постійно займатись пошуком покращення результатів господарювання. У сільському господарстві, як і в інших галузях, показником ефективності є рівень рентабельності виробництва продукції. Сучасний стан розвитку галузі тваринництва є наслідком впливу таких чинників: низькі показники якості продукції; невідповідність стандартів європейському рівню; відсутність цивілізованої ринкової інфраструктури; неконтрольований імпорт; використання застарілих технологій та обладнання; слабкий рівень ветеринарного забезпечення; наявність неефективних каналів реалізації продукції, що пов’язано з недосконалістю інфраструктури аграрного ринку. Ми вважаємо, що подальший розвиток галузі тваринництва можливий під впливом ряду факторів, які можливо згрупувати в організаційно – технологічну та економічну систему. Але основою цієї системи є технологія. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4895 |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Шевченко_Волчанова_2020.pdf | 585,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.