DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4898
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ АГРАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Шевченко А. А., Кулаксиз Н. Д.
Теми: фінансова стійкість, аграрне підприємство, конкурентоспроможність, розвиток
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Кулаксиз Н. Д. Удосконалення фінансової стійкості аграрного підприємства. Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах : тези доп. I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Дніпро, 28-29 травня 2020 р.). Дніпро, 2020. С.553-555.
Короткий огляд (реферат): Щоб мінімізувати збиток від фінансової кризи, організаціям необхідно вирішити, мабуть, одне з головних питань - як підвищити фінансову стійкість. В умовах сильної конкуренції на ринку фінансова стійкість організації є її основним показником розвитку і активності. Фінансова стійкість є одним з ключових чинників, що визначають розвиток, конкурентоспроможність і життєздатність організації або будь-якого іншого економічного суб'єкта. На сучасному етапі економічного розвитку кожної організації необхідно вміло, компетентно і своєчасно управляти всім комплексом факторів, що дозволяє визначати результати діяльності організації в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4898
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Кулаксиз_2020.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.