DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4901
Назва: Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компонента «Педагогіка вищої школи»
Автори: Самуйлік М., Чебан О.
Теми: методичні вказівки, самостійна робота, педагогіка вищої школи
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 378.126 Самуйлік М., Чебан О. Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компонента «Педагогіка вищої школи». Одеса : ОДАУ, 2024. 27 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компонента «Педагогіка вищої школи» призначені для здобувачів другого рівня вищої освіти Одеського державного аграрного університету. Посібник містить теми та питання для самостійних занять до кожного змістового модуля курсу. Пропонуються методичні рекомендації до самостійного вивчення і конспектування навчального материалу, список рекомендованої літератури. Видання допоможе здобувачам оволодіти знаннями системи забезпечення якості вищої освіти в Україні, громадського самоврядування навчальних закладів вищої освіти, цілей та ідеї Болонського процесу, методів дослідження педагогіки вищої школи. Розглядаються актуальні проблеми педагогічної діагностики, наукової та самостійної навчально пізнавальної діяльності здобувачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4901
Розташовується у зібраннях:Самуйлік Микола Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПВШ СР 24 08.pdf611,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.