DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896
Назва: ТЕХНОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК ФАКТОР ПОКРАЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯ
Автори: Шевченко А. А, Кормільцева В. В.
Теми: технологічна складова, покращення результативності, господарювання
Дата публікації: 2020
Видавництво: УДК 631.17:330.341.1 Шевченко А. А, Кормільцева В. В. Технологічна складова як фактор покращення результативності господарювання. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 квітня 2020 р.). Полтава, 2020. С. 18-20.
Короткий огляд (реферат): Результативність відображає сукупність відносин між економічними суб’єктами, споживачами результатів економічних процесів, їх сприйняття. В Україні в середньому за період 2012 – 2018рр. сільськогосподарською діяльністю займались 46808 підприємств. У 2018 році на 6,5 % збільшилась кількість зазначених підприємств. Це означає збільшення конкуренції на аграрному ринку України, що стимулюватиме підвищення рівня ефективності управління, а також загострення суперництва між агентами на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Кормільцева_2020.pdf853,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.