DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4899
Назва: ІТ-ТЕХНОЛОГІЇ В РОСЛИННИЦТВІ
Автори: Шевченко А. А., Конопельська О. В.
Теми: ІТ-технології, рослинництво, ефективність сільськогосподарського виробництва, рівень конкурентоспроможності
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Конопельська О. В. ІТ-технології в рослинництві. Наука в Південному регіоні України : здобутки та перспективи розвитку : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. присв.ї 50-річчю Півд. наук. центру НАН України і МОН України (м. Одеса, 16 квітня 2021 р.). Одеса, 2021. С. 127-129.
Короткий огляд (реферат): Будь-яке підприємство, галузь, країна у наш час не може розвиватися без провадження і використання інновацій, а також технологічно-технічних рішень, рівень активізації яких визначають загальний рівень конкурентоспроможності. У свою чергу інновації підвищують ефективність праці, економію ресурсів, скорочують витрати та знижують собівартість аграрної продукції, збільшують обсяг і підвищують ефективність сільськогосподарського виробництва, що впливає на залучення інвестицій. Ми вважаємо, що метою використання інформаційних технологій в сільському господарстві є оптимізація виробництва, моніторинг стану сільськогосподарських угідь, модернізація та технічне переоснащення сучасних підприємств, автоматизація виробництва та управління підприємством, ресурсозбереження, підвищення продуктивності виробництва та контролю якості продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4899
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Конопельська.pdf301,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.