DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3982
Назва: БІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ТА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ БДЖОЛИНИХ СІМЕЙ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ПАРАТИПОВИХ ФАКТОРІВ
Автори: Ясько В. М., Найдіч О. В. Кірович Н. О., Козлова В.І., Гайдук І. В.
Теми: бджолині сім’ї, карпатська порода бджіл, пластикова рамка
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 638.124 Ясько В. М., Найдіч О. В. Кірович Н. О., Козлова В.І., Гайдук І. В. Біологічні показники та продуктивні якості бджолиних сімей в залежності від паратипових факторів. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С. 102-104.
Короткий огляд (реферат): В тезах визначено морфофункціональні, біохімічні критерії якісних та кількісних показників організму бджіл при використанні у гніздобудівельній діяльності вощини з різних матеріалів. Вперше вивчено показники динаміки печатного розплоду, репродуктивних властивостей бджолиних маток, стану глоточних залоз, вмісту личинкового корму в комірках триденних личинок, їх маса, та зміни маси робочих бджіл в онтогенезі та їх медозбиральної діяльності при використанні у гніздобудівельній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3982
Розташовується у зібраннях:Ясько Валентина Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ясько, Найдіч, Кірович.pdf608 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.