DSpace logo

Карунський Олексій Йосипович Головна зібрання

Logo

Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 40
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021ХІМІЧНИЙ СКЛАД ГРАНУЛ ІЗ ЦИТРУСОВИХКарунський О., Карпова К.; Карунский А., Карпова Е.; Karunsky A., Karpova E.
2020ВПЛИВ СУСПЕНЗІЇ ХЛОРЕЛИ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М'ЯСА СВИНЕЙ, ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ВІДГОДІВЛІКарунський О., Воронюк Т.; Карунский А., Воронюк Т.; Karunsky O., Voronyuk T.
2019АНАЛІЗ ГЕМАТОЛОГІЧНИХ ТА БІОХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КРОВІ КАЧОК КРОСУ «БЛАГОВАРСЬКИЙ»Карунський О., Терземан Д., Майдані М.; Карунский А., Терземан Д., Майдани М.; Karunskyi O., Terzeman D., Maydani M.
2018THE USE OF THE HLORELLA IN POULTRY FARMINGKarunskyi O.Y, Garbazhiy K.S., Bogdan N.K., Mkrtc Hyan S.S., Salimon L.A.; Карунський О. II., Гарбами К. С., Богдан М. К., Мкртчан С. С., Салимом Л. А.
2018ДІЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ РЕЧОВИНИ КЛАСУ ГІДРОЛАЗ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ПОКАЗНИКИ КРОВІ СВИНЕЙКарунський О. Й., Ніколенко І.В.; Карунский А. И., Николенко И.В.; Karunskiy A., Nikolenko I.
2018ВПЛИВ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ “КЛЕРІЗИМ ГРАНУЛЬОВАНИЙ” НА ДИНАМІКУ ЖИВОЇ МАСИ КУРЧАТ ТА ПОКАЗНИКИ КРОВІКарунський О.Й., Севастьянов О.В.; Карунський А. И., Севастьянов А.В.; Karunskyi O., Sevastyanov O.
2019ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ ПРИ ЗГОДОВУВАННІ СУСПЕНЗІЇ ХЛОРЕЛИКарунський О., Котець Г., Резник Т., Кишлали О., Мкртчян С.; Karunkyi O., Cotez, G., Reznik T. , Kishlali O., Mkrtchyan S.
2017ВИКОРИСТАННЯ СУХОЇ ПИВНОЇ ДРОБИНИ У ГОДІВЛІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКарунський О.Й., Браженко В.Є., Кроль К.О.; Karunskiy A. I., Brazhenko V. E., Krol K. A.
2017ПОКАЗНИКИ ЗАБІЙНИХ ЯКОСТЕЙ МОЛОДНЯКУ КУРЕЙ-НЕСУЧОК ПРИ ВИКОРИСТАННІ В ГОДІВЛІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ «КЛЕРІЗИМ ГРАНУЛЬОВАНИЙ»Карунський, О.Й.; Karunskyi, O.; Севастьянов, О.В.; Sevastyanov, O.
2017ПОКАЗНИКИ ПРОДУКТИВНОСТІ ТА ЗАБОЮ СВИНЕЙ ЗА РІЗНОГО ВМІСТУ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ «ЛІЗОЦИМ»Карунський, О.Й.; Karunskyi, O.; Ніколенко, І.В.; Nikolenko, I.
2014ЗБАГАЧЕННЯ РАЦІОНІВ СВИНЕЙ ТРЕОНІНОМ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬКарунський О.Й., Браілко О.М.
2014ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВОК ДО РАЦІОНУ СВИНЕЙ ГЛУТАМІНОВОЇ КИСЛОТИ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЗАТРАТИ КОРМУ НА ВИРОБНИЦТВО 1 ЦЕНТНЕРУ ПРОДУКЦІЇКарунський О.Й., Горохова Я.О.
2015СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТУ «ЛІЗОЦИМ» В ПРЕМІКСУ ДЛЯ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙКарунський, О.Й.; Карунский, О.И.; Karunskyi, O.; Ніколенко, І.В.; Николенко, И.В.; Nikolenko, I.
2016ПУТИ ПОВЫШЕНИЯ ПРОДУКТИВНОСТИ СВИНЕЙКарунский, О.И.; Карунський, О.Й.; Karunskyi, O.; Николенко, И.В.; Ніколенко, І.В.; Nikolenko, I.
2008ХІМІЧНИЙ ТА АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД АМАРАНТУКарунський, О.Й.; Стрілець, А.В.
2009ФЕРМЕНТНІ ПРЕПАРАТИ В РАЦІОНАХ КУРЕЙ-НЕСУЧОКГарбажій К.С., Карунський О.Й.
2017ФЕРМЕНТНИЙ ПРЕПАРАТ “КЛЕРІЗИМ ГРАНУЛЬОВАНИЙ” В ГОДІВЛІ РЕМОНТНОГО МОЛОДНЯКУ КУРЕЙ-НЕСУЧОККарунський О.Й., Макаринська А.В., Севастьянов О.В.; Karunskyi, O., Makarynska A., Sevastyanov O.
2014ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПЛИВУ КОРМОВИХ СОРБЕНТІВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЕЙКарунський, О.Й.; Карунский, О.И.; Каrunsky, А.; Ковтуненко-Побережна, Л.А.; Ковтуненко-Побережная, Л.А.; Kоvtunenko-Poberezhnaya, L.
2016ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ “ЛІЗОЦИМА” В РАЦІОНАХ СВИНЕЙКарунський, О.Й.; Карунский, О.И.; Karunskyi, O.; Ніколенко, І.В.; Николенко, И.В.; Nikolenko, I.
2016ВПЛИВ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ «ЛІЗОЦИМ» НА РІСТ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЛІКарунський О.Й.; Karunskiy O.; Ніколенко І. В.; Nikolenko I.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 40