DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1437
Назва: ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВОК ДО РАЦІОНУ СВИНЕЙ ГЛУТАМІНОВОЇ КИСЛОТИ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЗАТРАТИ КОРМУ НА ВИРОБНИЦТВО 1 ЦЕНТНЕРУ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Карунський О.Й., Горохова Я.О.
Теми: Свинарство, годівля
вплив добавок, раціон свиней, глутамінова кислота, продуктивність, затрати корму, виробництво
Дата публікації: 2014
Видавництво: БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Бібліографічний опис: УДК 634.4.084/087 Карунський О.Й. Вивчення впливу добавок до раціону свиней глутамінової кислоти на продуктивність та затрати корму на виробництво 1 центнеру продукції / О.Й.Карунський, Я.О.Горохова // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Біла Церква, 30-31 жовт. 2014 р.) / Білоцерківський національний аграрний університет. – Біла Церква, 2014. - С.105-107.
Короткий огляд (реферат): Тільки повноцінна і збалансована годівля тварин забезпечує проявленню їх генетичного поте-нціалу продуктивності. Нестача або надлишок у раціоні навіть одного необхідного компонента знижує ефективність інших, що викликає зменшення коефіцієнта корисної дії корму. Поживні та біологічно активні речовини дають позитивний ефект тільки в тому випадку, коли вони надходять в організму в суворо визначеній кількості і співвідношенні у відповідності з потребою в них тварин. Скорочення затрат кормів на одиницю продукції в значній мірі залежить від організації правильної і повноцінної годівлі свиней з урахуванням найновіших даних зоотехнічної науки.
Опис: Збалансування раціонів свиней за глютаміновою кислотою позитивно впливає на приріст живої маси, витрати корму на одиницю продукції. Введення в раціони свиней глутамінової кислоти дає змогу додатково отримати прибуток.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1437
Розташовується у зібраннях:Карунський Олексій Йосипович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карунский 1.pdf544,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.