DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
Назва: ХІМІЧНИЙ ТА АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД АМАРАНТУ
Автори: Карунський, О.Й.
Стрілець, А.В.
Теми: Кормовиробництво
хімічний склад, амінокислотний склад, амарант
Дата публікації: 2008
Видавництво: Житомирський державний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: УДК 633.2 Карунський О.Й. Хімічний та амінокислотний склад амаранту / О.Й. Карунський, А.В. Стрілець // Вісник: наук.-теорет.збірн. / Державний агроекологічний університет. -Житомир, 2008. - Т.1. - Вип.2(23). – С.190-193.
Короткий огляд (реферат): Вивчення хімічного і амінокислотного складу амаранту показало, що він має високу поживну цінність – 0,48 кормових одиниць – і містить ряд незамінних амінокислот.
Опис: Раціональне використання зеленої маси амаранту дозволяє зміцнити кормову базу тваринництва. Зелена маса амаранту є цінним кормовим продуктом, використання якого в раціонах тварин збагачує їх протеїном та амінокислотами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1404
Розташовується у зібраннях:Карунський Олексій Йосипович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хімічний та амінокислотний склад амаранту.pdf231,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.