Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1490
Назва: | САНІТАРНА ОЦІНКА КОВБАС, ЩО НАДХОДЯТЬ В РЕАЛІЗАЦІЮ |
Інші назви: | Экспериментальное обоснование необходимости контроля санитарного качества сырья для изготовления колбасных изделий Experimental justification of the need to control the sanitary quality of raw materials for the manufacture of sausages. |
Автори: | Ковбасенко, В.М. Kovbasenko, V. Ушаков, Ф.О. Ushakov, F. |
Теми: | Санітарна експертиза обсіменінність, ковбаси, бактерії групи кишкової палички, безпечність обсеменённость, колбасы, бактерии группы кишечной палочки, безопасность contamination, sausages, coliform bacteria, security |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК: 619:614.31:637.523 Ковбасенко В. М. Санітарна оцінка ковбас, що надходять в реалізацію / В. М. Ковбасенко, Ф. О. Ушаков // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68 : Ветеринарні науки. - С.136-141. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є
обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не
досліджується. Обосновано, что источником бактериального обсеменения колбас является обсеменённость сырья (мясо), которое перед его переработкой в фарш бактериологически не исследуется It is proved that the source of bacterial contamination is the contamination of raw materials (meat), that prior to processing into minced is not examined bacteriologically |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1490 |
Розташовується у зібраннях: | Ковбасенко Володимир Мусійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avpvet_2013_68_27.pdf | 417,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.