DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1490
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовбасенко, В.М.-
dc.contributor.authorKovbasenko, V.-
dc.contributor.authorУшаков, Ф.О.-
dc.contributor.authorUshakov, F.-
dc.date.accessioned2017-09-07T14:14:08Z-
dc.date.available2017-09-07T14:14:08Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК: 619:614.31:637.523 Ковбасенко В. М. Санітарна оцінка ковбас, що надходять в реалізацію / В. М. Ковбасенко, Ф. О. Ушаков // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68 : Ветеринарні науки. - С.136-141.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1490-
dc.description.abstractОбґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується.ru
dc.description.abstractОбосновано, что источником бактериального обсеменения колбас является обсеменённость сырья (мясо), которое перед его переработкой в фарш бактериологически не исследуетсяru
dc.description.abstractIt is proved that the source of bacterial contamination is the contamination of raw materials (meat), that prior to processing into minced is not examined bacteriologicallyru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectСанітарна експертизаru
dc.subjectобсіменінність, ковбаси, бактерії групи кишкової палички, безпечністьru
dc.subjectобсеменённость, колбасы, бактерии группы кишечной палочки, безопасностьru
dc.subjectcontamination, sausages, coliform bacteria, securityru
dc.titleСАНІТАРНА ОЦІНКА КОВБАС, ЩО НАДХОДЯТЬ В РЕАЛІЗАЦІЮru
dc.title.alternativeЭкспериментальное обоснование необходимости контроля санитарного качества сырья для изготовления колбасных изделийru
dc.title.alternativeExperimental justification of the need to control the sanitary quality of raw materials for the manufacture of sausages.ru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2013_68_27.pdf417,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.