Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1490
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковбасенко, В.М. | - |
dc.contributor.author | Kovbasenko, V. | - |
dc.contributor.author | Ушаков, Ф.О. | - |
dc.contributor.author | Ushakov, F. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-07T14:14:08Z | - |
dc.date.available | 2017-09-07T14:14:08Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 619:614.31:637.523 Ковбасенко В. М. Санітарна оцінка ковбас, що надходять в реалізацію / В. М. Ковбасенко, Ф. О. Ушаков // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68 : Ветеринарні науки. - С.136-141. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1490 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується. | ru |
dc.description.abstract | Обосновано, что источником бактериального обсеменения колбас является обсеменённость сырья (мясо), которое перед его переработкой в фарш бактериологически не исследуется | ru |
dc.description.abstract | It is proved that the source of bacterial contamination is the contamination of raw materials (meat), that prior to processing into minced is not examined bacteriologically | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | Санітарна експертиза | ru |
dc.subject | обсіменінність, ковбаси, бактерії групи кишкової палички, безпечність | ru |
dc.subject | обсеменённость, колбасы, бактерии группы кишечной палочки, безопасность | ru |
dc.subject | contamination, sausages, coliform bacteria, security | ru |
dc.title | САНІТАРНА ОЦІНКА КОВБАС, ЩО НАДХОДЯТЬ В РЕАЛІЗАЦІЮ | ru |
dc.title.alternative | Экспериментальное обоснование необходимости контроля санитарного качества сырья для изготовления колбасных изделий | ru |
dc.title.alternative | Experimental justification of the need to control the sanitary quality of raw materials for the manufacture of sausages. | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Ковбасенко Володимир Мусійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avpvet_2013_68_27.pdf | 417,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.