DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1490
Назва: САНІТАРНА ОЦІНКА КОВБАС, ЩО НАДХОДЯТЬ В РЕАЛІЗАЦІЮ
Інші назви: Экспериментальное обоснование необходимости контроля санитарного качества сырья для изготовления колбасных изделий
Experimental justification of the need to control the sanitary quality of raw materials for the manufacture of sausages.
Автори: Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Ушаков, Ф.О.
Ushakov, F.
Теми: Санітарна експертиза
обсіменінність, ковбаси, бактерії групи кишкової палички, безпечність
обсеменённость, колбасы, бактерии группы кишечной палочки, безопасность
contamination, sausages, coliform bacteria, security
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 619:614.31:637.523 Ковбасенко В. М. Санітарна оцінка ковбас, що надходять в реалізацію / В. М. Ковбасенко, Ф. О. Ушаков // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68 : Ветеринарні науки. - С.136-141.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується.
Обосновано, что источником бактериального обсеменения колбас является обсеменённость сырья (мясо), которое перед его переработкой в фарш бактериологически не исследуется
It is proved that the source of bacterial contamination is the contamination of raw materials (meat), that prior to processing into minced is not examined bacteriologically
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1490
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2013_68_27.pdf417,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.