�������@Mail.ru
DSpace About DSpace Software
 

Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
Ковбасенко Володимир Мусійович >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1490

Название: САНІТАРНА ОЦІНКА КОВБАС, ЩО НАДХОДЯТЬ В РЕАЛІЗАЦІЮ
Другие названия: Экспериментальное обоснование необходимости контроля санитарного качества сырья для изготовления колбасных изделий
Experimental justification of the need to control the sanitary quality of raw materials for the manufacture of sausages.
Авторы: Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Ушаков, Ф.О.
Ushakov, F.
Ключевые слова: Санітарна експертиза
обсіменінність, ковбаси, бактерії групи кишкової палички, безпечність
обсеменённость, колбасы, бактерии группы кишечной палочки, безопасность
contamination, sausages, coliform bacteria, security
Issue Date: 2013
Издатель: Одеський державний аграрний університет
Библиографическое описание: УДК: 619:614.31:637.523 Ковбасенко В. М. Санітарна оцінка ковбас, що надходять в реалізацію / В. М. Ковбасенко, Ф. О. Ушаков // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68 : Ветеринарні науки. - С.136-141.
Аннотация: Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується.
Обосновано, что источником бактериального обсеменения колбас является обсеменённость сырья (мясо), которое перед его переработкой в фарш бактериологически не исследуется
It is proved that the source of bacterial contamination is the contamination of raw materials (meat), that prior to processing into minced is not examined bacteriologically
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1490
Appears in Collections:Ковбасенко Володимир Мусійович

Files in This Item:

File Description SizeFormat
avpvet_2013_68_27.pdf417,8 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback