DSpace logo

Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 3670 до 3689 із 4127 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022ТРИВАЛІСТЬ ВНУТРІШНЬОУТРОБНОГО ПЕРІОДУ І ТИП НАРОДЖЕННЯ ЯГНЯТ У ВІВЦЕМАТОК РІЗНОГО ТИПУ КОНСТИТУЦІЇКитаєва А., Новічкова А.; Kitaeva A. , Novice A.
2011ТРИВАЛІСТЬ ЕМБРІОНАЛЬНОГО ПЕРІОДУ РОЗВИТКУ ТА МОЛОЧНА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВКірович, Н.О.; Кирович, Н.А.; Kirovich, N.; Севастьянов, О.Г.; Севастьянов, А.Г.; Sevastyanov, A.
2023ТРУДОВІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУСинельник О.А., Петренко О. П.
2018Туберкульоз птиць: бібліографічний список літературиМішина Н.І.
2020Туберкульоз тварин в Україні та засоби діагностики та боротьби з ним: колективна монографіяКассіч В.Ю., Ушкалов В. О., Волосянко О. В., Колеснікова К. Ю, Кассіч О. В., Левченко А. Г.
2021ТІНЬОВІ АСПЕКТИ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ В ПОДАТКОВОМУ СЕКТОРІ; Яковенко А.О., Гнатьєва Т.М.
2018УГЛЕВОДНАЯ СПЕЦИФИЧНОСТЬ ЛЕКТИНОВ ДИКОРАСТУЩЕГО ВИДА ЧЕСНОКАТихонов П. С.
2019Удосконaлення технологiї виробництвa продукцiї вiвчaрствa в умовaх ТОВ „Янтaрний” Тaрутинського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Грiнько I. О.
2020Удосконaлення технології виробництва м'яса перепелів в умовах ТОВ „Імаго” Ширяївського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Церковний І. В.
2020Удосконaлення технології виробництва перепелиних яєць в умовах ФГ «Лозінське поле» Первомайського району Миколаївської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Княгницький А. В.
2020Удосконaлення технології виробництва продукції перепелівництва в умовах ПП „ГЕКО” Татарбунарського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Ракута О. Г.
2020Удосконaлення технології виробництва продукції свинарства в умовах СВК "Росія” Кілійського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Іванова Т. С.
2020Удосконaлення технології годівлі перепелів яєчного напрямку продуктивності в умовах ПСп ім. Богдана Хмельницького Березівського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Ровякін О. В.
2016Удосконалення технології виробництва молока на основі інтенсивних порід: науково-допоміжний бібліографічний список літературиМішина, Н.І.
2021УДОСКОНАЛЕННЯ АГРОТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ВОЛОГОСТІ ГРУНТУЯковенко А.М., Макарчук В.І., Павлішин П.М.
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ОБРОБІТКИ ГРУНТУ ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ КОМБІНОВАНИХ МТАПетров Л.М., Павлішин П.М., Вишневий С. М.; Петров Л.Н., Павлишин П.Н., Вишневый С. М.; Petrov L.M., Pavlyshyn P.M., Vishneviy S.M.
2009УДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ, З СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ТА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯДроздова, Є.А.; Дроздова, Е.А.; Drozdova, E.
2008УДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ МОРОЖЕНОЇ МОРСЬКОЇ РИБИАртюшин, О.П.; Артюшин, А.П.; Artiushin, A.
2009Удосконалення маркетингової діяльності підприємств з виробництва та переробки молокаГрабко, Н.О.; Грабко, Н.А.; Grabko, N.
2021УДОСКОНАЛЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ТА СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ПАЛИВНО- МАСТИЛЬНИМИ МАТЕРІАЛАМИДомущі Д.П., Устуянов П.Д. , Коренюк О.Р.