DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3005
Назва: Удосконaлення технології виробництва продукції свинарства в умовах СВК "Росія” Кілійського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Іванова Т. С.
Теми: господарсько-біологічні особливості поросят, умови годівлі та добробут свиней, утримання
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іванова Т. С. Удосконaлення технології виробництва продукції свинарства в умовах СВК "Росія” Кілійського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / Т.С. Іванова // Керівник: к. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 78 с.
Короткий огляд (реферат): Розвиток свинарства та інших галузей тваринництва впродовж останніх десятиріч наголошується по всьому світу. В значній мірі це пов'язано з перекладом галузі на індустріальну основу, вдосконаленням методів годування і утримання свиней та інших тварин. Важливу роль в розвитку технології ведення промислового свинарства складає організація біологічно повноцінного і економічно ефективного вирощування і відгодівлі тварин, комплектування і зміст маткового поголів'я при комплексній механізації всіх виробничих процесів і повному ветеринарному благополуччі не тільки в великих господарствах, але й в фермерських. Метою дипломної роботи є дослідження факторів навколишнього середовища, які впливають на резистентність організму і продуктивність свиней.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3005
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IVAHOVA_T.S.tvppt.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.