DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3018
Назва: Удосконaлення технології виробництва продукції перепелівництва в умовах ПП „ГЕКО” Татарбунарського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Ракута О. Г.
Теми: порода, перепілки, яєчна та м'ясна продуктивність, умови утримання та годівлі
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ракута О. Г. Удосконaлення технології виробництва продукції перепелівництва в умовах ПП „ГЕКО” Татарбунарського рaйону Одеської облaстi: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О.Г. Ракута // Керівник: к. с.-г. наук, доц. В.М. Ясько / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 72 с.
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання нашої роботи виходячи з вищевикладеної актуальності, були присвячені вивченню біологічних і продуктивних особливостей перепелів різних порід, що розводяться в умовах приватного господарства ПП «ГЕКО», з урахуванням умов півдня України. Для досягнення мети роботи були вирішені наступні завдання: - вивчити особливості росту і розвитку молодняку перепелів різних порід; - виявити відмінні риси кількісних і якісних показників м'ясної продуктивності перепелів різного походження; - виявити якісні показники яєчної продуктивності перепелів різного походження; - проаналізувати відмінні риси морфологічних і біохімічних показників перепелів різного походження; - провести порівняльну оцінку ефективності розведення перепелів різного походженн Методологією наших досліджень були праці зарубіжних і вітчизняних вчених за темою магістерської роботи в області годівлі, розведення і утримання перепелів. При проведенні експериментів використані біологічні, зоотехнічні, економічні та статистичні методи досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3018
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
RAKYTA_O.H._tvppt.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.