DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1059
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ, З СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ТА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Інші назви: Усовершенствование контроля качества и безопасности консервов для детского питания, из сырья растительного и животного происхождения
Improvement of control of quality and safety of can food for child's food, from raw material of plant and animal origin
Автори: Дроздова, Є.А.
Дроздова, Е.А.
Drozdova, E.
Теми: Ветеринарно-санітарна експертиза
консерви, безпека, токсичність, експрес-метод, колпода.
консервы, безопасность, токсичность, экспресс-метод, колпода
can food, safety, toxic, express is the method, colpoda
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47
Бібліографічний опис: ББК П817; УДК:664.8/.9:613.22:658.562 Дроздова Є. А. Удосконалення контролю якості та безпеки консервів для дитячого харчування, з сировини рослинного та тваринного походження / Є. А. Дроздова / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.
Короткий огляд (реферат): Експрес – метод визначення токсичності консервів для дитячого харчування з сировини рослинного та тваринного походження, з використанням інфузорії Colpoda steinii, більш чутливий в порівнянні з класичним методом на лабораторних тваринах.
Экспресс–метод определения токсичности консервов для детского питания из сырья растительного и животного происхождения, с использованием инфузорий Colpoda steinii, более чувствительный в сравнении с классическим методом на лабораторных животных
Express is the method of determination of toxicness of can food for child's food from the raw material of plant and animal origin, with the use of infusoria Colpoda steinii, more sensible in comparison to the classic method at the laboratory animals
Опис: Express is the method of determination of toxicness of can food for child's food from the raw material of plant and animal origin, with the use of infusoria Colpoda steinii, more sensible in comparison to the classic method at the laboratory animals
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1059
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дроздова.pdf285,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.