
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/896
Назва: | УДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ МОРОЖЕНОЇ МОРСЬКОЇ РИБИ |
Інші назви: | Совершенствование контроля качества и безопасности мороженой морской рыбы Optimization of quality and safety central of frozen sea fish |
Автори: | Артюшин, О.П. Артюшин, А.П. Artiushin, A. |
Теми: | Ветеринарія контроль, якість, риба, імпорт |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я |
Бібліографічний опис: | УДК: 619.614.31:637.3:339.1 (477.7), ББК П817.3,ОГАУ,ОДАУ Артюшин, О. П. Удосконалення контролю якості та безпеки мороженої морської риби [Текст] / О. П. Артюшин // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. Присв. проф.В.М. Жеденову. - С.139-141. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що для підвищення якості та безпеки мороженої морської риби, яка надходить в країну по імпорту необхідно розробити моніторинг її якості з включенням в нього методики визначення загальної токсичності. Установлено, что для повышения качества и безопасности мороженой морской рыбы, которая завозится в страну по импорту, необходимо разработать мониторинг её качества с включением в него методики определения общей токсичности. The need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident. |
Опис: | The need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/896 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Артюшин.pdf | 307,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.