DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/896
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ МОРОЖЕНОЇ МОРСЬКОЇ РИБИ
Інші назви: Совершенствование контроля качества и безопасности мороженой морской рыбы
Optimization of quality and safety central of frozen sea fish
Автори: Артюшин, О.П.
Артюшин, А.П.
Artiushin, A.
Теми: Ветеринарія
контроль, якість, риба, імпорт
Дата публікації: 2008
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я
Бібліографічний опис: УДК: 619.614.31:637.3:339.1 (477.7), ББК П817.3,ОГАУ,ОДАУ Артюшин, О. П. Удосконалення контролю якості та безпеки мороженої морської риби [Текст] / О. П. Артюшин // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. Присв. проф.В.М. Жеденову. - С.139-141.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що для підвищення якості та безпеки мороженої морської риби, яка надходить в країну по імпорту необхідно розробити моніторинг її якості з включенням в нього методики визначення загальної токсичності.
Установлено, что для повышения качества и безопасности мороженой морской рыбы, которая завозится в страну по импорту, необходимо разработать мониторинг её качества с включением в него методики определения общей токсичности.
The need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident.
Опис: The need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/896
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Артюшин.pdf307,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.