DSpace logo

Перегляд зібрання за групою - Автори Коренєва, Ж.Б.

Перейти до: 0-9
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КІСТКОВОГО БОРОШНА НА ПОТОЧНІЙ ЛІНІЇ Я8-ФОБГострик, В.М.; Hostrik, V.; Коренєва, Ж.Б.; Koreneva, Zh.
2009ВПЛИВ ДОБАВКИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ З ВІДХОДІВ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ, НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Гострик, В.М.; Hostrik, V.
2009ВПЛИВ ДОМІШКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕ РОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Гострик, В.М.; Коренева, Ж.Б.; Гострик, В.М.; Koreneva, Zh.; Hostrik, V.
2017ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА МОРФОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПЕЧІНКИ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Koreneva., Zh.; Крикун, В. М.; Krikyn., V.
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКоренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Крикун, В.М.; Крикун, В.Н.; Кrikyn, V.; Бондаренко, В.С.; Bondarenko, V.
2014ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ М'ЯСА ПТИЦІКоренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Koreneva, Zh.; Сафронова, Л.Л.; Safronova, L.; Крикун, В.М.; Крикун, В.Н.; Кrikyn, V.
2015МОРФОФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ КЛІТИН КРОВІ У МОРСЬКИХ ССАВЦІВ; Найда, Н.В.; Naida, N.; Коренєва, Ж.Б.; Коренева, Ж.Б.; Korenevа, J.
2008Науково-технічна революція і шляхи перебудови вищої освітиСукманський, О.І.; Коренєва, Ж.Б.