DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 1393 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Облік, аналіз і аудит ПДФО у виробничому підрозділі АТ «Українська залізниця» ПВДС «Одеса-Головна»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Фролова Т. П.
2020Бухгалтерський баланс підприємства, методика та техніка його складання і аналізу в Березівській районній державній лікарні ветеринарної медицини Одеської області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Куйдан О. О.
2020Облік і аудит основних засобів та аналіз ефективності їх використання у сільськогосподарських підприємствах: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Малиновська Т. О.; Malinovska T.
2021Облік, аналіз і аудит дебіторської заборгованості в ПрАТ «Агрофірма «Колос» Ладижинського району Вінницької області: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Морочинська Т. А.
2020Обліково-аналітичне забезпечення управління виробничими запасами у «ВСП «Одеське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд АТ «Укрзалізниця»: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Дробот А. І .
2020Study of the effect of ultrasonic field in purifying sunflower oilOsadchuk, P. I., Domuschi, D. P., Enakiev, Y.I., Peretiaka, S. N., Lipin, A. P.
2020Методичні рекомендації до розділу загальної ветеринарної мікробіології дисципліни "Загальна ветеринарна мікробіологія"Левченко А. Г.
2020Effect of colostral bacterial contamination on the calvesPalii, А.P., Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Kushch, L.L., Matsenko, O.V., Kambur, M.D., Zamaziy, A.A., Plyuta, L.V., Baidevliatov, Y.A., Kolechko, A.V., Honcharenko, H.O.
2020ADAPTATION OF NUTRIA MEAT TO INDUSTRIAL TECHNOLOGIES OF THE MEAT INDUSTRYRodionova K.O., Paliy A.P., Yatsenko I.V., Palii A.P.
2020Improvement of storage resistance of sausage products to micellar mushrooms by synthetic protective shrinksRodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Yatsenko, I.V., Bogatko, N.M., Vashchyk, Y.V., Zolotaryova, S.A., Nalyvayko, L.I., Zolotarev, A.P., Ovcharenko, H.V.