DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2874
Назва: Методичні рекомендації до розділу загальної ветеринарної мікробіології дисципліни "Загальна ветеринарна мікробіологія"
Автори: Левченко А. Г.
Теми: ветеринарна мікробіологія, лабораторно-практичні заняття, ветеринарна медицина, ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 579.62(083.13) Левченко А. Г. Методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни "Ветеринарна мікробіологія", Частина I: "Загальна ветеринарна мікробіологія"для здобувачів магістерського рівня вищої освіти зі спеціальностей 211 "Ветеринарна медицина" та 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза": методичні рекомендації / А. Г. Левченко. - Одеса: ОДАУ, 2020. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складені відповідно до програми із загальної мікробіології. Кількість, перелік та порядок виконання робіт на лабораторних заняттях визначені робочим планом вивчення курсу мікробіології. Кожна робота розпочинається коротким теоретичним обґрунтуванням матеріалу для вивчення, що полегшує самостійну підготовку студентів до виконання лабораторних завдань. Методичні рекомендації розраховані для проведення лабораторних занять, призначених для для здобувачів магістерського рівня вищої освіти зі спеціальностей 211 "Ветеринарна медицина" та 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".
Опис: З методичними рекомендаціямі можна ознайомитись на кафедрі фізіології, патофізіології та біохімії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2874
Розташовується у зібраннях:Левченко Анна Григорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4 МетРекВетМікроб.pdf325,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.