DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/927
Title: ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПРОМИСЛОВОЇ СТАВКОВОЇ РИБИ, ЯКА РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Other Titles: Пищевая ценность промышленной прудовой рыбы, которая реализуется на рынках юга Украины
Food value food pond fish which is realized in the markets of the south of Ukraine.
Authors: Оніщенко, О.В.
Онищенко, А.В.
Onischenko, A.
Keywords: Рибництво
харчова цінність, промислова ставкова риба, Південь України
пищевая ценность, промышленная прудовая рыба, Юг Украины
Food value, food pond fish, south of Ukraine
Issue Date: 2008
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43
Citation: ББК П817.3.1; УДК 637.5.04:639.3:339.1(477.1) Оніщенко, О. В. Харчова цінність промислової ставкової риби, яка реалізується на ринках півдня України [Текст] / О. В. Оніщенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.147-151.
Abstract: Харчова цінність риби залежить не тільки від хімічного складу, а й від співвідношення в її тілі їстівних і неїстівних частин і органів. Ці показники не постійні і можуть змінюватися та залежать від породи, виду, фізіологічного стану, інтенсивності обмінних процесів гідробіонтів, місця і часу вилову, умов годівлі тощо
Пищевая ценность рыбы зависит не только от химического состава, но и от соотношения в её теле съедобных и несъедобных частей и органов. Эти показатели не постоянные и могут изменяться и зависят от породы, вида, физиологического состояния, интенсивности обменных процессов гидробионтов, места и время вылова, условий кормления и т.д.
Food value of fish depends not only on a chemical compound, but also from a parity in its body of edible and inedible parts and bodies. These indicators not constants also can change and places and time catch of fish, feeding conditions etc. depend on breed, a kind, a physiological condition, intensity of exchange processes water organisms
Description: Food value of fish depends not only on a chemical compound, but also from a parity in its body of edible and inedible parts and bodies. These indicators not constants also can change and places and time catch of fish, feeding conditions etc. depend on breed, a kind, a physiological condition, intensity of exchange processes water organisms
URI: http://hdl.handle.net/123456789/927
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оніщенко.pdf232,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.