DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/927
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОніщенко, О.В.-
dc.contributor.authorОнищенко, А.В.-
dc.contributor.authorOnischenko, A.-
dc.date.accessioned2016-05-26T08:14:59Z-
dc.date.available2016-05-26T08:14:59Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationББК П817.3.1; УДК 637.5.04:639.3:339.1(477.1) Оніщенко, О. В. Харчова цінність промислової ставкової риби, яка реалізується на ринках півдня України [Текст] / О. В. Оніщенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.147-151.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/927-
dc.descriptionFood value of fish depends not only on a chemical compound, but also from a parity in its body of edible and inedible parts and bodies. These indicators not constants also can change and places and time catch of fish, feeding conditions etc. depend on breed, a kind, a physiological condition, intensity of exchange processes water organismsru
dc.description.abstractХарчова цінність риби залежить не тільки від хімічного складу, а й від співвідношення в її тілі їстівних і неїстівних частин і органів. Ці показники не постійні і можуть змінюватися та залежать від породи, виду, фізіологічного стану, інтенсивності обмінних процесів гідробіонтів, місця і часу вилову, умов годівлі тощоru
dc.description.abstractПищевая ценность рыбы зависит не только от химического состава, но и от соотношения в её теле съедобных и несъедобных частей и органов. Эти показатели не постоянные и могут изменяться и зависят от породы, вида, физиологического состояния, интенсивности обменных процессов гидробионтов, места и время вылова, условий кормления и т.д.ru
dc.description.abstractFood value of fish depends not only on a chemical compound, but also from a parity in its body of edible and inedible parts and bodies. These indicators not constants also can change and places and time catch of fish, feeding conditions etc. depend on breed, a kind, a physiological condition, intensity of exchange processes water organismsru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43ru
dc.subjectРибництвоru
dc.subjectхарчова цінність, промислова ставкова риба, Південь Україниru
dc.subjectпищевая ценность, промышленная прудовая рыба, Юг Украиныru
dc.subjectFood value, food pond fish, south of Ukraineru
dc.titleХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПРОМИСЛОВОЇ СТАВКОВОЇ РИБИ, ЯКА РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИru
dc.title.alternativeПищевая ценность промышленной прудовой рыбы, которая реализуется на рынках юга Украиныru
dc.title.alternativeFood value food pond fish which is realized in the markets of the south of Ukraine.ru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оніщенко.pdf232,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.