DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/927
Назва: ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПРОМИСЛОВОЇ СТАВКОВОЇ РИБИ, ЯКА РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Інші назви: Пищевая ценность промышленной прудовой рыбы, которая реализуется на рынках юга Украины
Food value food pond fish which is realized in the markets of the south of Ukraine.
Автори: Оніщенко, О.В.
Онищенко, А.В.
Onischenko, A.
Теми: Рибництво
харчова цінність, промислова ставкова риба, Південь України
пищевая ценность, промышленная прудовая рыба, Юг Украины
Food value, food pond fish, south of Ukraine
Дата публікації: 2008
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43
Бібліографічний опис: ББК П817.3.1; УДК 637.5.04:639.3:339.1(477.1) Оніщенко, О. В. Харчова цінність промислової ставкової риби, яка реалізується на ринках півдня України [Текст] / О. В. Оніщенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.147-151.
Короткий огляд (реферат): Харчова цінність риби залежить не тільки від хімічного складу, а й від співвідношення в її тілі їстівних і неїстівних частин і органів. Ці показники не постійні і можуть змінюватися та залежать від породи, виду, фізіологічного стану, інтенсивності обмінних процесів гідробіонтів, місця і часу вилову, умов годівлі тощо
Пищевая ценность рыбы зависит не только от химического состава, но и от соотношения в её теле съедобных и несъедобных частей и органов. Эти показатели не постоянные и могут изменяться и зависят от породы, вида, физиологического состояния, интенсивности обменных процессов гидробионтов, места и время вылова, условий кормления и т.д.
Food value of fish depends not only on a chemical compound, but also from a parity in its body of edible and inedible parts and bodies. These indicators not constants also can change and places and time catch of fish, feeding conditions etc. depend on breed, a kind, a physiological condition, intensity of exchange processes water organisms
Опис: Food value of fish depends not only on a chemical compound, but also from a parity in its body of edible and inedible parts and bodies. These indicators not constants also can change and places and time catch of fish, feeding conditions etc. depend on breed, a kind, a physiological condition, intensity of exchange processes water organisms
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/927
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оніщенко.pdf232,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.