DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/896
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ МОРОЖЕНОЇ МОРСЬКОЇ РИБИ
Other Titles: Совершенствование контроля качества и безопасности мороженой морской рыбы
Optimization of quality and safety central of frozen sea fish
Authors: Артюшин, О.П.
Артюшин, А.П.
Artiushin, A.
Keywords: Ветеринарія
контроль, якість, риба, імпорт
Issue Date: 2008
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я
Citation: УДК: 619.614.31:637.3:339.1 (477.7), ББК П817.3,ОГАУ,ОДАУ Артюшин, О. П. Удосконалення контролю якості та безпеки мороженої морської риби [Текст] / О. П. Артюшин // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. Присв. проф.В.М. Жеденову. - С.139-141.
Abstract: Встановлено, що для підвищення якості та безпеки мороженої морської риби, яка надходить в країну по імпорту необхідно розробити моніторинг її якості з включенням в нього методики визначення загальної токсичності.
Установлено, что для повышения качества и безопасности мороженой морской рыбы, которая завозится в страну по импорту, необходимо разработать мониторинг её качества с включением в него методики определения общей токсичности.
The need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident.
Description: The need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/896
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Артюшин.pdf307,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.