DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртюшин, О.П.-
dc.contributor.authorАртюшин, А.П.-
dc.contributor.authorArtiushin, A.-
dc.date.accessioned2016-05-25T11:46:57Z-
dc.date.available2016-05-25T11:46:57Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК: 619.614.31:637.3:339.1 (477.7), ББК П817.3,ОГАУ,ОДАУ Артюшин, О. П. Удосконалення контролю якості та безпеки мороженої морської риби [Текст] / О. П. Артюшин // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. Присв. проф.В.М. Жеденову. - С.139-141.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/896-
dc.descriptionThe need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident.ru
dc.description.abstractВстановлено, що для підвищення якості та безпеки мороженої морської риби, яка надходить в країну по імпорту необхідно розробити моніторинг її якості з включенням в нього методики визначення загальної токсичності.ru
dc.description.abstractУстановлено, что для повышения качества и безопасности мороженой морской рыбы, которая завозится в страну по импорту, необходимо разработать мониторинг её качества с включением в него методики определения общей токсичности.ru
dc.description.abstractThe need in quality monitoring for the imported frozen sea fish, including total toxicity evaluation for improvement of its quality and safety, become evident.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'яru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectконтроль, якість, риба, імпортru
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ МОРОЖЕНОЇ МОРСЬКОЇ РИБИru
dc.title.alternativeСовершенствование контроля качества и безопасности мороженой морской рыбыru
dc.title.alternativeOptimization of quality and safety central of frozen sea fishru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Артюшин.pdf307,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.