
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/791
Назва: | ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
Інші назви: | ПОДХОДЫ К ФОРМИРОВАНИЮ ИННОВАЦИОННОГО ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЙ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ |
Автори: | Гришова І.Ю., Гнатьєва Т.М. |
Теми: | Економіка агропідприємств інноваційний потенціал, підприємства, харчова промисловість инновационный потенциал, предприятия, пищевая промышленность |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ІННОВАЦІЙНА ЕКОНОМІКА 1’2013[39] |
Бібліографічний опис: | УДК 658.012.2 Гришова І.Ю. Підходи до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості / І.Ю. Гришова, Т. М. Гнатьєва // Інноваційна економіка. - 2013. - № 1. - С. 15-18. |
Короткий огляд (реферат): | Метою статті є здійснення аналізу підходів до формування
інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості, розробка структури потенціалу в
контексті взаємодії підприємств галузі з ринковим середовищем, визначення взаємозв’язків між
структурними елементами потенціалу в контексті реалізації його інноваційної складової Целью статьи является осуществление анализа подходов к формированию инновационного потенциала предприятий пищевой промышленности, разработка структуры потенциала в контексте взаимодействия предприятий отрасли с рыночной средой, определение взаимосвязей между структурными элементами потенциала в контексте реализации его инновационной составляющей |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/791 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гнатьєва Т.М..pdf | 95,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.